11 februarie 2022

Son Lux în concert la București

Trupa americana SON LUX cântă la Arenele Romane din București pe 19 iulie 2022.Son Lux vin din New York, Statele Unite, și au o activitate de peste un deceniu, bazele proiectului fiind puse în 2008. Materialele de studio ale formației au cristalizat un post-rock cu vădite influențe de muzică electronică. Probabil cea mai notabilă colaborare a lor este cu Woodkid pe piesa „Easy”, live la Montreux Jazz Festival in 2016.

Son Lux a fost început inițial ca un proiect solo de către Ryan Lott, dar ulterior acestuia i s-au alăturat încă doi artiști, chitaristul Rafiq Bhatia și toboșarul Ian Chang. Până în prezent au lansat 8 albume, cel mai recent, „Tomorrows III”, fiind oferit fanilor în 2021. Acest disc încheie trilogia „Tomorrows”, începută în 2020.

Formația este recunoscută pentru atmosfera intimă a show-urilor și pentru jocurile de lumini complementare pieselor interpretate live.

Evenimentul respectă normele în vigoare la momentul desfășurării acestuia.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook