5 iulie 2021

Supergrupul american Foreigner în concert la Arenele Romane

Supergrupul american Foreigner revine în România, duminică, pe 29 mai 2022 la Arenele Romane din București, în aer liber.



Foreigner se numără printre cele mai populare și longevive formații de rock din lume, chiar dacă au mai avut momente de pauză. În cei peste 40 de ani de activitate, bazele formației fiind puse în 1976 de către Mick Jones, au avut 10 materiale discografice care au primit multiple Discuri de Platină, vânzând în total peste 80 de milioane de albume în toată lumea.

Printre piesele de marcă semnate Foreigner amintim „Cold As Ice”, „Feels Like the First Time”, „Say You Will” și bineînțeles hit-ul care a ajuns pe prima poziție în topurile din întreaga lume „I Want To Know What Love Is”.

Vânzările Foreigner au ajuns în celebrul Top 40 Bussines Insider Best Selling Music Artists of All Time înaintea unor artiști sau formații precum Bob Dylan, Prince, Queen, Bon Jovi sau Def Leppard.

Foreigner rămân un nume etalon al scenei muzicale internaționale, un grup care a influențat zeci de artiști și care cu siguranță continuă să facă acest lucru.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook