19 decembrie 2017

Foreigner – „40th Anniversay Tour” live în România

Legendara trupă Foreigner cânta pentru prima dată în România, la București – Sala Palatului, pe 7 mai 2018, într-un concert live prezentat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment. În 2017 s-au împlinit 40 de ani de carieră muzicală pentru trupă, timp în care au vândut peste 75 de milioane de albume. Odată cu această aniversare, trupa a lansat un nou album – „40”, care cuprinde 40 de piese lansate între 1977 – 2017, și a pornit într-un nou turneu mondial – „40th Anniversary Tour” care, după Canada, UK și America, ajunge și în România.



Fanii au ocazia să asculte hit-urile care au consacrat trupa, precum „I Want To Know What Love Is”, „Say You Will”, „Feels Like The First Time”, „Cold As Ice”, „Waiting For A Girl Like You”, „Urgent” și chiar „Juke Box Hero”, lansate de Foreigner de-a lungul celor 40 de ani de carieră muzicală.

Foreigner este o trupă rock americano-britanică, formată în 1976 și până în prezent, trupa a lansat 9 albume de studio, 6 albume live, 20 de albume compilații și aproape 80 de DVD-uri. Totodată, a obținut 3 nominalizări la Grammy Awards și a câștigat premii la American Music Awards și Juno Awards.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook