5 iunie 2017

Dă-mi iubirea ta – live

Luna martie 2017 a însemnat pentru trupa Holograf lansarea unui single, „Dă-mi iubirea ta” şi mega-concertul „Vedere de la Costineşti”, ce a avut loc la Sala Palatului. Din setlist-ul concertului nu au lipsit numeroase hituri lansate de către trupă, noul single, dar şi momente inedite alături de membri din formulele anterioare ale trupei, precum Gabriel Cotabiţă, Mihai Pocorschi, Nuţu Olteanu.



Dan Bittman spune:

„Vedere de la Costineşti” a fost, este mult mai mult decât un concert, este un cumul de emoţii… o bucurie pe care, până acum, am trăit-o doar alături de cei prezenţi la concert. Dar vrem să transmitem bucuria mai departe, către toţi cei care îşi doresc un „restart” al sentimentelor, îşi doresc un nou început şi cred că iubirea poate deschide orice încuietoare.

Iulian Vrabete continuă:

„Deschide-mi inima” este o pledoarie pentru regăsirea sentimentelor, pentru redescoperirea dragostei. E un îndemn pentru fugă de monotonie, pentru nevoia de a căuta mereu fericirea, iar dacă un cântec ne face să visăm, bătălia este deja câştigată.

Una dintre cele mai emoţionante imagini din „Vedere de la Costineşti” este surprinsă în versiunea live a piesei „Deschide-mi inima”, lansată acum şi pentru publicul larg.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook