14 martie 2019

Pierd înălţimea din ochii tăi

Formația Holograf revine după o pauză de 2 ani cu single-ul „Pierd înălțimea din ochii tăi”. Deși în plin turneu național, membrii Holograf au găsit timpul necesar și au filmat chiar la început de martie pentru videoclipul pe care tocmai îl lansează.



O destăinuire muzicală încărcată de emoție despre durerea provocată de momentul în care dragostea dispare, melodia „Pierd înălțimea din ochii tăi” este compusă de către Dan Bittman și a fost lansată mai întâi pe toate platformele digitale.

Piesa este înregistrată în studioul propriu al grupului, dar este mixată de Matt Lawrence – inginer de mixing și producător muzical din Marea Britanie, câștigător al unui premiu Grammy, care a lucrat cu numeroși artiști internaționali – de la U2 și The Rolling Stones, până la Robbie Williams și Adele. 

După un turneu național care s-a desfășurat cu sălile pline până la refuz, dar și după spectacolul de pe 5 martie 2019 de la Sala Palatului din București care s-a încheiat cu ovații pentru trupă, Holograf prezintă acum videoclipul melodiei „Pierd înălțimea din ochii tăi”, filmat în regia lui Kobzzon.

Ca întotdeauna, Holograf mizează pe un conținut de valoare și pe surse de inspirație autentice, care își găsesc mereu ecou în inimile fanilor care îi iubesc și îi urmăresc de zeci de ani.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook