27 octombrie 2016

Deschide-mi inima

La un an de la apariţia albumului „Life Line”, trupa Holograf mai lansează un hit. Aleasă de fani pentru a fi single, piesa „Deschide-mi inima”, sărbătorind trofeul „Dublu disc de platină”, se încadrează în stilul autentic Holograf, cântând despre iubire, dor şi împlinire.Iulian Vrabete, compozitorul hitului „Deschide-mi inima”, povesteşte:

Cântecul „Deschide-mi inima” este o pledoarie pentru regăsirea sentimentelor, pentru redescoperirea dragostei. E un îndemn pentru fugă de monotonie, pentru nevoia de a căuta mereu fericirea, iar dacă un cântec ne face să visăm, bătălia este deja câştigată.

La 38 de ani de carieră, după 18 albume şi peste 40 hituri cantate în playlisturile de radio, concerte publice şi private, iată că laitmotivele muzicii Holograf rămân tot dragostea şi inima, spre bucuria publicului care o păstrează pe loc fruntaş la categoria trupe pop rock româneşti de calitate.

holograf_deschide-mi-inima

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook