2 februarie 2021

Haină pe inima ta

Frig afară, dar cald în suflete. Muzică îmbracă inimi. Așa se întâmplă și cu noul single lansat de către Dora Gaitanovici, „Haină pe inima ta”, o melodie care îmbracă într-o linie melodică pop o poezie care emoționează până la infinit.Dora declară despre noua piesă:

„Haină pe inima ta” este un cântec-metaforă. Este un cântec pe care l-am compus împreuna cu Filip Țânțăreanu (chitară) și Georgian Idriceanu (producător). Este un cântec despre căutări, despre iubirea spre care tânjim! Fără iubire suntem captivi între stâncile colțuroase ale propriei ființe.

Piesă „Haină pe inima ta” este compusă de către Dora Gaitanovici, alături de Georgian Idriceanu și Filip Țânțăreanu, iar pentru a îmbrăca cât mai poetic melodia, Dora a filmat videoclipul la malul mării, la începutul acestui an, pentru a ilustra versurile „Așteptăm iarnă să-nghețe timpul și-aș vrea să fiu eu haină pe inima ta”. O producție Universal Music România/MediaPro Music, videoclipul este regizat de către Perspectify, după un concept ce îi aparține Dorei.

Dora Gaitanovici are deja în palmares zeci de trofee naționale, pe lângă participarea cu succes în cadrul Vocea României 2018, unde a fost unul dintre cei patru finaliști. Primele piese lansate oficial sunt „El nu mă vrea”, „Colț de lună” și „Eu te las” (în colaborare cu What’s UP).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook