13 martie 2020

El nu mă vrea

Dora Gaitanovici colaborează din nou cu Irina Rimes pentru compoziția piesei „El nu mă vrea”, al doilea single al tinerei artiste.Dora a filmat videoclipul în București, regizat de Isabella Szanto, iar din echipa de producție mai fac parte: Bogdan Zamonea, Roberto Stan (DoP), Cristina Calara (make-up). Personajul principal din videoclip, alături de Dora, este Eduard Serei.

La doar 19 ani, Dora Gaitanovici are deja în palmares zeci de trofee naționale, pe lângă participarea cu succes în cadrul Vocea României 2018, unde a fost unul dintre cei patru finaliști. Dora Gaitanovici studiază pian, saxofon, canto și este pasionată de jazz, blues, rock sau de muzica clasică.

Recent, Dora Gaitanovici a susținut un recital în cadrul finalei Eurovision Romania și a cucerit telespectatorii cu refrene celebre din cadrul concursului, interpretate alături de band-ul său.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook