9 noiembrie 2020

Doar eu

Dora Gaitanovici, cântareață și compozitoare, ne încântă din nou cu delicațetea, sensibilitatea și talentul său incontestabil, expuse în noul single, „Doar eu”.În noua piesă, Dora surprinde publicul cu o nouă valență, aptitudinea de a cânta la flaut. Compusă pentru prima oară la vârsta de 14 ani, „Doar eu” capătă acum o formă finală și este prezentată publicului.

Piesa este compusă și produsă in totalitate de Dora Gaitanovici, iar la versuri a fost ajutată de către Alfred Vasilescu. Clipul este regizat de Codruț Bulfan, după un concept al tinerei artiste și o surprinde pe Dora într-un cadru idilic, la apus, printre cadre filmate în oraşul său natal, Buzău, scoțând la suprafață şi latura ei actoricească.

Dora spune:

„Doar eu” este cântecul care mă definește! Am pus în el pasiunea pentru frumos, pentru artă, pentru muzică și pentru viață….L-am conturat la 14 ani, l-am cântat cu drag în prima lui formă, acum a venit vremea să îi pun haine noi, pentru că între timp… ne-am schimbat!

Dora Gaitanovici are deja în palmares zeci de trofee naționale, pe lângă participarea cu succes în cadrul Vocea României 2018, unde a fost unul dintre cei patru finaliști.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook