13 aprilie 2022

4 zile

„4 zile” este cel mai nou single care poartă amprenta inconfundabilă a lui Ștefan Bănică, muzica, versurile și producția piesei aparținându-i artistului.Cântecul „4 zile” beneficiază de un lyric video, care poate fi accesat deja pe YouTube, dar poate fi ascultat și pe platformele digitale.

Ștefan Bănică a declarat:

În noul meu cântec, „4 zile”, regăsim eterna poveste dintre ea și el, în care viața celor doi se schimbă efectiv în 4 zile. Refrenul spune așa: „Luni ne-am întâlnit / Marți ne-am logodit / Miercuri ne-am certat/ Însă joi i-am dat inelul și ne-am luat”. Sper să vă placă piesa și s-o fredonați alături de mine, atât pe YouTube, unde găsiți un lyric video, cât și în turneul din luna aprilie.

Noul single „4 zile” este interpretat live în turneul național „Te iubesc, femeie!”, pe care Ștefan Bănică îl desfășoară în luna aprilie, după cum urmează:

  • 7 aprilie 2022 – Brașov – Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”
  • 10 aprilie 2022 – Craiova – Teatrul Național „Marin Sorescu
  • 12 aprilie 2022 – Bacău – Teatrul de vară „Radu Beligan”
  • 13 aprilie 2022 – Galați – Sala Sporturilor Dunărea
  • 14 aprilie 2022 – Constanța – Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”
  • 17 aprilie 2022 – Timișoara – Sala Sporturilor „Constantin Jude”
  • 18 aprilie 2022 – Oradea – Casa de Cultură a Sindicatelor
  • 19 aprilie 2022 – Cluj – Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Farcaș”

Toate spectacolele încep la ora 19:00, cu excepția concertului de la Craiova, care începe la ora 20:00. Bilete se găsesc exclusiv online.

În cadrul concertelor „Te iubesc, femeie!” pot fi ascultate marile hituri marca Ștefan Bănică, cântece mai noi sau mai vechi, așteptate de fiecare dată de public.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook