9 decembrie 2020

Crăciunul, vine Crăciunul

Ștefan Bănică ne introduce, la început de iarnă, în atmosferă magică a sărbătorilor printr-un nou cântec de Crăciun, plin de emoție, bucurie și sensibilitate, care-i poartă amprenta inconfundabilă, „Crăciunul, vine Crăciunul”. Piesa beneficiază și de un video cu versuri în spiritul sărbătorilor de iarnă.Ștefan Bănică declară:

După ce am compus cântecul, atunci când am vrut să scriu textul, am fost confuz, pentru că mi se părea aiurea să vorbești despre un Crăciun normal, ținând cont de pandemie și faptul că întreaga omenire trăiește într-o realitate dură, care ne-a schimbat viețile. Dar, apoi, mi-am dat seama că sărbătoarea Crăciunului e în sufletele noastre și nu ți-o poate lua nimeni. Crăciunul nu se amână. În momentul în care am realizat lucrul ăsta, textul a curs firesc și normal în spiritul cântecului și al mesajului. Și, peste câțiva ani, când o să ascult de sărbători această piesă, o să-mi dau seama că am avut dreptate. „Crăciunul, vine Crăciunul” e un cântec care sper să vă placă și să vă aducă magia și atmosfera sărbătorilor de iarnă ca un antidot la vremurile pe care le trăim.

Ștefan Bănică este unul dintre cei mai complecși și iubiți artiști din România. A stabilit adevărate recorduri prin concertele sale de Crăciun, cea mai longevivă și complexă producție muzicală a unui artist român, care a devenit o adevărată tradiție. A deschis drumul producțiilor muzicale de amploare din România. Cu zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film și teatru și nenumărate alte premii și distincții ce vin în completarea palmaresului sau impresionant, Ștefan Bănică reprezintă un adevărat brand în show-biz-ul românesc.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook