20 decembrie 2021

Crăciunul, vine Crăciunul

Vine Crăciunul, iar Ștefan Bănică ne-a pregătit o nouă versiune specială a piesei sale „Crăciunul, vine Crăciunul”, de data aceasta alături de soția sa, Lavinia. Acest cântec este cu atât mai deosebit întrucât marchează prima colaborare muzicală a celor doi de până în prezent.



Colindul a fost scris și compus de Ștefan Bănică, iar de producție s-a ocupat Tiberiu Șteco. Piesa vine însoțită și de un clip muzical, regizat de Ștefan Bănică și Cătălin Bugean. Videoclipul îi surprinde pe cei doi artiști într-un decor de poveste, în timp ce Ștefan Bănică interpretează piesa la pian, iar Lavina își face o intrare spectaculoasă și i se alătură pentru a cânta împreună.

Ștefan poartă un costum alb, iar Lavinia o superbă rochie roșie, culori asociate cu cel mai îndrăgit și așteptat personaj din această perioadă magică, și anume Moș Crăciun. Mesajul piesei reunește sentimentele de iubire, fericire și apropiere pe care oamenii le simt în preajma și în timpul sărbătorilor, când sunt alături de cei dragi.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook