15 martie 2019

Garbage la Arenele Romane

Garbage cântă la București, sambătă, 29 iunie 2019, la Arenele Romane. Biletele se pun în vânzare pe 11 martie 2019 de la ora 11:00, iar primele 300 de bilete au preț special.



Garbage au peste 25 de ani de activitate, timp în care au experimentat cu genuri dvierse, de la industrial rock la electronic rock sau grunge.

Garbage este genul de formație în care fiecare membru compune și este implicat în orice detaliu ce ține de actul artistic al trupei. Poate și din acest motiv componenta formației este neschimbată.

Formația a ajuns rapid în preferințele fanilor, primul lor turneu mondial având loc la doar doi ani după înființare, în 1995, și a durat mai mult de 1 an de zile, timp în care au susținut concerte în America de Nord, Asia, Europa și Australia. În toata această perioadă au cântat alături de formații, precum Smashing Pumpkins, Fun Lovin’ Criminals sau Placebo.

În cei 26 de ani de activitate Garbage a susținut concerte în America de Nord și America Latină, în Europa și Africa, în Australia și în Asia, petrecând peste 5 ani în turnee.

Inspirați de artiști precum David Bowie, Blondie, Curve, The Smashing Pumpkins sau Iggy Pop. După 26 de ani de scenă Garbage a ajuns actul artistic care la rândul său inspiră alte formații.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook