18 septembrie 2019

Lansarea noului album Bosquito

Sâmbătă, 19 octombrie 2019, Bosquito așteaptă publicul la Arenele Romane din București la un eveniment cu totul și cu totul special, lansarea noului lor album.

Fanii au parte de un sound diferit, electric dar care păstrează spiritul care a consacrat trupa, alături de o producție inovatoare. Formația înaintează pe două fronturi, primul, pregătirea concertului și showului care se anunță a fi cu adevărat special, iar al doilea, finalizarea ultimelor detalii cu privire la noul material discografic.

Iată câteva informații din tabăra băieților:

După 5 ani de la apariția materialului discografic Bosquito – „Babylon” – ne aflăm pe ultima sută de metri pentru lansarea pe piață a noului album. Băieții zilele acestea termină mixajele pieselor și pregătesc materialul pentru a fi trimis în U.S. pentru mastering. Păstrăm suspansul și promitem că așteptarea a meritat.

Urmăriți pagina noastră oficială de Facebook unde până la concertul de lansare vă vom strecura detalii privind noul album. Nu uitați să vă luați din vreme bilete la concertul de lansare din data de 19 octombrie de la Arenele Romane.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook