12 aprilie 2018

Oraşul meu

Subcarpați şi Culese din Cartier au dat o tură prin sat şi s-au reîntâlnit cu Basska (Adelin, Curcanu, Persanu, Sarmis şi Vapor). Formația, alături de Bean MC, scoate la rampă „Oraşul meu”, prima piesă de pe viitorul album Basska. Echipa de producție constă din: Faust (regie, editare video și montaj), Bogdan Zoom (lumini), Andi Singer (colorizare), Afo (FX), iar cei care s-au implicat în realizarea videoclipului: Dilimanjaro, Moş Martin, Mihai Bracău și Daniel Hurmuz. Clubul Expirat a pus la dispoziție spațiul și a fost o gazdă de excepție.



Bean MC declară:

Eram de mult cu ochii pe băieți și mă bucur că avem ocazia să lucrăm împreună. E timpul. După 7-8 ani de experiență în producție cu trupele, suntem în punctul în care putem să concretizăm cu ei un sound nou și un album care o să zguduie festivalurile. Sound-ul lor o să facă asta. Abia aștept să rupem împreună niște scene.

Videoclipul urmărește ritmul vieţii urbane, dominată de-o stare frenetică: dinamică şi competiţie, agitaţie și praf, haos și aglomeraţie. Pe jos, cu bicicleta sau cu taxiul – nu are importanță. Numai câțiva duc la capăt cursa contratimp în care orașul ne atrage, dar nimeni nu câștigă cu adevărat.

„Oraşul meu” este soundtrack-ul acestei curse continue. Mesajul, relevant pentru întreaga comunitate urbană, aduce alături de băieți trei generații născute și crescute în București: Bean, tatăl său, care joacă rolul taximetristului, și Micha, fiul lui Bean, a cărui voce completează piesa.

Băieții din Basska pot fi văzuți la concertele și festivalurile din țară, următorul eveniment fiind Sărbătoarea Primăverii, un concert găzduit de familia Culese din Cartier, sâmbătă, 14 aprilie 2018, la Arenele Romane.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 4 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook