10 decembrie 2021

A.M. Radio

The Lumineers a lansat al treilea single, „A.M. Radio”, de pe viitorul album „Brightside”. Proiectul este disponibil începând cu data de 14 ianuarie 2022.



Wesley Schultz, vocalistul, chitaristul și co-fondatorul formației, a declarat:

„A.M. Radio” conține cel mai măreț refren creat vreodată de trupă. Piesa este un imn despre chemarea supernaturală a unor oameni.

Al patrulea album al trupei conține si primul single „Brightside”, care se află pe prima poziție în Billboard AAA Radio Chart, fiind a șasea piesă a formației ce reușește această performanță. Melodia este pe locul 3 în Alternative Radio Airplay și pe primul loc în top-ul AAA de la Mediabase pentru a treia săptămână consecutivă.

Produs de colaboratorul apropiat Simone Felice și mixat de David Baron în 2 sesiuni din iarnă îi primavara anului 2021, noul album este primul proiect al trupei în 2 ani, fiind cel mai vesel și spontan. Cele 9 piese îi reunește pe cei 2 co-fondatori și compozitori, Wesley Schultz și Jeremiah Fraites, pe David Baron și Simone Felice pe partea de producție, dar și pe Byron Isaacs, Lauren Jacobson, Cindy Mizelle, James Felice și Diana DeMuth.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook