27 aprilie 2022

Dancing Through The Rain

Jack Savoretti a lansat single-ul „Dancing Through The Rain”. Piesa este a doua melodie nouă care este disponibilă pe „Europiana Encore”, o ediție specială extinsă a albumului său. Noul proiect este lansat pe 20 mai 2022.Redată în premieră în emisiunea de dimineață de la Radio 2, „Dancing Through The Rain” este o piesă plină de speranță, condusă de sintetizatoare. Jack a spus despre cântec:

Nu există niciodată un moment greșit pentru un cântec despre speranță. Acum mai mult ca oricând simt nevoia să cânt acest cântec și să dansez în ploaie!

„Europiana Encore”, o ediție specială extinsă a apreciatului album al lui Jack, „Europiana”, conține șase piese noi, inclusiv single-urile „You Don’t Have To Say You Love Me” („Io Che Non Vivo Senza Te (Medley)”), „Late Night” și „Why Not”.

Jack a adăugat despre album:

În același mod în care nu vrei să se termine noaptea, nu vreau să se încheie această călătorie Europiana. Mai mult decât un repack, „Europiana Encore” este continuarea.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook