5 aprilie 2021

Dancing with the Devil… The Art of Starting Over

Demi Lovato a revenit cu albumul „Dancing With The Devil… The Art of Starting Over”, al șaptelea material discografic al superstarului cu o carieră de peste treisprezece ani.

Albumul apare în aceeași perioadă cu documentarul marca YouTube Originals, lansat de către Demi Lovato cu câteva zile în urmă și care oferă detalii din viața artistei și reflectă asupra problemelor cu care s-a confruntat în ultimii ani. Albumul „Dancing with the Devil… The Art Of Starting Over” pune în perspectivă perioada critică prin care a trecut Demi și a fost produs executiv de către Demi și managerul ei, Scooter Braun.

Odată cu lansarea albumului, Demi a prezentat și un videoclip emoționant pentru single-ul „Dancing with the Devil”. Clipul este regizat de către Michael D. Ratner și prezintă, într-o manieră tulburătoare, problemele pe care Demi le-a avut cu adicția, relatând cu exactitate momente cheie din viața sa.

În sprijinul lansării albumului, Lovato are două apariții marca TikTok. În primul rând, ea urmează să fie primul invitat pe Headstream-ul TikTok, noua serie live interactivă a aplicației, care invită fanii să între în mintea artiștilor lor preferați. Headstream invită artiștii să-și prezinte noua muzică, să interacționeze cu fanii în chatul live și să poarte discuții reale cu cel mai dur intervievator de până acum – ei înșiși. De asemenea, urcă pe scena TikTok LIVE, luni, 5 aprilie 2021, pentru a interpreta piesele noi de pe album.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook