9 martie 2020

I Love Me

Demi Lovato a revenit cu o piesă care pune în prim plan dragostea de sine și încredere în forțele proprii.După mini-recitalul de la Grammy Awards și interpretarea live a imnului SUA de la editia 54-a Super Bowl, artista demonstrează încă o dată că este mult mai puternică prin lansarea piesei „I Love Me”, un track up-tempo, ce a avut la bază introspecția.

„I Love Me” este o piesă compusă de către Demi Lovato, Sean Douglas, Keith Sorrells, Alex Niceforo, Jennifer Devilveo, Rose Nicholson și Warren Felder, iar mesajul pe care artista vrea să îl trimită este despre încrederea și iubirea de sine, indiferent de trecut sau prezent.

Videoclipul oficial este regizat de Hannah Lux Davis (care a colaborat cu Ariana Grande, Drake, Nicki Minaj) și începând de la versuri, o aduce pe Demi într-o luptă a alter-ego-urilor, trecut versus prezent.

Începutul anului 2020 a adus-o pe Demi într-o altă ipostază muzicală cu „Anyone”, o altă baladă empowering, pe care a interpretat-o live la premiile Grammy.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook