21 septembrie 2020

Diamonds

Sam Smith anunță lansarea celui de-al treilea album din carieră, „Love Goes”, pe 30 octombrie 2020, și prezintă un nou single extras de pe acest album, „Diamonds”.



După lansarea colaborării cu Burna Boy („My Oasis”), noul single, „Diamonds”, aduce în prim plan vocea remarcabilă a lui Sam Smith, însoțită de o poveste despre iubirile trăite fără regrete.

Sam a declarat:

Ultimii doi ani au fost cei mai experimentali din viața mea, personal, dar și muzical. De fiecare dată când mergeam la studio, mi-am promis că nu voi avea nicio limitare, de niciun fel. Rezultatul a fost magic, terapeutic și distractiv! Dragostea mea pentru muzică este imensă și toate plăcerile mele nevinovate în ceea ce privește muzica devin plăceri adevărate. Nicio vină, fără timidități sau rușine, doar iubirea pentru cântat, creat și dans.

Sunt recunoscător pentru fiecare ființă umană care m-a susținut, care a înțeles direcția mea creativă și care mi-a permis să fiu exact cine sunt eu în studio, în acea zi. Sper să ascultați melodiile acestea cu inima deschisă și să tratați fiecare cântec ca o floare diferită din grădină, distrați-vă cu ele.

Videoclipul este regizat de Luke Monaghan, colaboratorul său la proiecte precum „How Do You Sleep”, „Too Good At Goodbyes” sau „Wrinting’s On The Wall”.

Pentru artwork-ul albumului „Love Goes”, Sam Smith a colaborat cu fotograful britanic Alasdair McLellan.

Printre producătorii și compozitorii de pe noul album se află Steve Mac (Ed Sheeran, Celine Dion), Shellback/MXM (Robyn, Pink, Britney Spears), Labrinth (Love Goes title track), Stargate, Guy Lawrence (Disclosure) și Jimmy Napes.

Pe lângă piesa recentă, „My Oasis”, alături de Burna Boy, pe albumul „Love Goes” sunt incluse ca bonus tracks hiturile „Dancing With A Stranger” (feat. Normani), „Promises” (alături de Calvin Harris) și „I’m Ready” (feat. Demi Lovato).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook