29 octombrie 2020

Love Goes

Sam Smith, premiat de-a lungul timpului în cadrul Brit Awards, Golden Globe sau cu premiile Oscar, a lansat pe 30 octombrie 2020, albumul „Love Goes”, al treilea material discografic din carieră.Materialul „Love Goes” conţine 17 track-uri, dintre care 6 sunt bonus, şi anume, hiturile „Dancing With A Stranger” (feat. Normani), „How Do You Sleep”, „To Die For, „I’m Ready” (cu Demi Lovato), „Fire On Fire” și „Promises” (Calvin Harris). Pe album sunt incluse şi piesele recent lansate, „My Oasis” (alături de Burna Boy) şi „Diamonds”, cel mai recent single.

Pentru „Love Goes”, Sam Smith a colaborat cu o serie de producători de top, precum Steve Mac (Ed Sheeran, Celine Dion”, Shellback/MXM, Robyn, Pink, Britney Spears), Labrinth, Stargate, Guy Lawrence (Disclosure) şi Jimmy Napes, pentru o listă de melodii compuse de-a lungul a doi ani.

Sam Smith a declarat despre piesele de pe album:

Ultimii doi ani au fost cel mai experimental moment din viața mea, personal, dar și muzical. De fiecare dată când am intrat în studio, mi-am promis că nu voi avea limitări.

Rezultatul a fost atât de magic, atât de terapeutic și amuzant. Dragostea mea pentru muzică este atât de amplă și toate plăcerile mele vinovate muzicale au devenit plăceri. Fără vină, fără rușine, doar dragostea de a cânta, de a crea și de a dansa. Sunt atât de recunoscător fiecărui om care mi-a îmbrățișat creativitatea și direcția și mi-a permis să fiu oricine am vrut să fiu în acel studio, în acea zi… ascultă aceste cântece cu inima deschisă și tratează fiecare cântec ca pe o floare diferită de grădină, distrează-te cu ele; am încercat să nu mă iau prea în serios când scriu câteva dintre aceste melodii. Sper că vă vor face să zâmbiți, pentru că pe mine m-au făcut și mă fac.

Pentru a sărbători lansarea „Love Goes”, Sam se întoarce la legendarele studiouri Abbey Road, pentru un concert live, exclusiv, disponibil pe 30 octombrie 2020, în ziua lansării albumului, de la ora 22:00 (ora României). Biletele pot fi achiziţionate online.

Pentru acest spectacol exclusivist, Sam cântă piese vechi și noi, cu interpretări intime ale „Stay With Me”, „Lay Me Down” și „Too Good at Goodbyes”, precum și melodii de pe albumul „Love Goes”, inclusiv noul single, „Diamonds”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook