26 noiembrie 2020

The Lighthouse Kepper

Dupa lansarea mult așteptatului album „Love Goses” și a hitului „Diamonds”, Sam Smith lansează un superb cântec de Crăciun, „The Lighthouse Kepper”, o piesă scrisă și produsă alături de Labrinth.



Piesa este lansată împreună cu un video animat, având conceptul și regia semnate de Sam. Aceasta este a doua oară când Sam și Labrinth lucrează împreună, prima oară colaborând la piesa omoninmă de pe noul album, „Love Goes”, material ce a fost lansat la sfarșitul lunii octombrie 2020, printr-un concert online, live de la Abbey Road Studios.

Despre „The Lighthouse Keeper”, Sam a declarat:

Dacă un an m-ar putea face să aștept cu nerăbdare sunetele Crăciunului, acesta ar fi 2020, mai mult ca oricând. Ne dorim să fim alături de prieteni și familie din nou. Crăciunul asta simbolizează pentru mine și anul acesta am avut inspirația să scriu un cântec de dragoste, dedicat acestei perioade. Eu și Labrinth am pus tot sufletul în această piesă și a fost o bucurie să lucrez la ea.

Piesa „The Lighthouse Keeper” marchează o trimitere sinceră la anul 2020 pentru Sam.

„Love Goes” este al treilea album lansat de Sam Smith și a fost prezentat oficial pe 30 octombrie 2020. Materialul „Love Goes” conține 17 track-uri, dintre care 6 sunt piese bonus, și anume hiturile „Dancing With A Stranger” (feat. Normani), „How Do You Sleep”, „To Die For”, „I’m Ready” (cu Demi Lovato), „Fire On Fire” și „Promises” (Calvin Harris). Pe album sunt incluse și piesele recent lansate, „My Oasis” (alături de Burna Boy) și „Diamonds”, cel mai recent single.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook