7 octombrie 2020

The Album

Blackpink lansează unul dintre cele mai așteptate albume ale anului, „The Album”. Cu Selena Gomez și Cardi B ca invitate, „The Album” este primul album întreg, de studio, al cvartetului K-pop. În același timp, odată cu lansarea albumului, Blackpink lansează videoclipul piesei „Lovesick Girls”, al treilea single extras de pe album.Tot în decursul lunii octombrie 2020, Blackpink atinge o altă etapă importantă cu premiera mult așteptatului documentar pe Netflix, „Light Up The Sky”. Cu lansarea programată pe 14 octombrie 2020, documentarul detaliază călătoria grea a visurilor și încercărilor din spatele ascensiunii meteorice.

Alături de piesa „Lovesick Girls”, pe „The Album” se găsesc și hit-urile deja consacrate „How You Like That” și „Ice Cream” feat. Selena Gomez. „How You Like That” a câștigat recent premiul de „Song of Summer” la MTV Video Music Awards 2020. Imnul trap-pop are numeroase recorduri pe YouTube. Pe de altă parte, „Ice Cream” a debutat pe locul 13 șn topul Billboard Hot 100, fiind prima piesă a trupei care ajunge în top 20.

De când au intrat pe scena muzicală, în 2016, Blackpink a redefinit posibilitatile K-pop-ului, depășind toate limitele și ajungând staruri de renume mondial. Cu single-ul lor captivant „Ddu-du Ddu-du”, cvartetul sud-coreean a doborât recordul pentru cea mai înaltă poziție de debut în topul Billboard Hot 100, realizată de o trupa K-pop feminină.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook