7 octombrie 2020

The Album

Blackpink lansează unul dintre cele mai așteptate albume ale anului, „The Album”. Cu Selena Gomez și Cardi B ca invitate, „The Album” este primul album întreg, de studio, al cvartetului K-pop. În același timp, odată cu lansarea albumului, Blackpink lansează videoclipul piesei „Lovesick Girls”, al treilea single extras de pe album.Tot în decursul lunii octombrie 2020, Blackpink atinge o altă etapă importantă cu premiera mult așteptatului documentar pe Netflix, „Light Up The Sky”. Cu lansarea programată pe 14 octombrie 2020, documentarul detaliază călătoria grea a visurilor și încercărilor din spatele ascensiunii meteorice.

Alături de piesa „Lovesick Girls”, pe „The Album” se găsesc și hit-urile deja consacrate „How You Like That” și „Ice Cream” feat. Selena Gomez. „How You Like That” a câștigat recent premiul de „Song of Summer” la MTV Video Music Awards 2020. Imnul trap-pop are numeroase recorduri pe YouTube. Pe de altă parte, „Ice Cream” a debutat pe locul 13 șn topul Billboard Hot 100, fiind prima piesă a trupei care ajunge în top 20.

De când au intrat pe scena muzicală, în 2016, Blackpink a redefinit posibilitatile K-pop-ului, depășind toate limitele și ajungând staruri de renume mondial. Cu single-ul lor captivant „Ddu-du Ddu-du”, cvartetul sud-coreean a doborât recordul pentru cea mai înaltă poziție de debut în topul Billboard Hot 100, realizată de o trupa K-pop feminină.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook