2 septembrie 2020

Ice Cream

Cea mai cunoscută trupă K-Pop de fete din lume, Blackpink, lansează o nouă colaborare gata să cucerească topurile muzicale. Single-ul „Ice Cream” este lansat împreună cu Selena Gomez și este inclus pe următorul album al quartet-ului pop. Single-ul „Ice Cream” este compus de Selena Gomez, Ariana Grande, Victoria Monet, Teddy, Tommy Brown, Steven Franks, Bekuh Boom și 24.„Ice Cream” este al doilea single de pe următorul material discografic al Blackpink, după deja hitul „How You Like That”, ce a depășit recorduri pe multe platforme de streaming. În plus, „How You Like That” a debutat pe locul 33 în topul Billboard Hot 100, Blackpink devenind primul act K-pop din istorie cu cele mai multe piese care au intrat în celebrul top.

Blackpink a apărut în 2016 și a reușit să se poziționeze la nivel mondial ca fiind una dintre trupele K-pop care doboară record după record, de la topul Billboard Hot 100, până la prima trupă K-pop care susține un show la festivalul Coachella. Blackpink este formată din patru membre, Jisoo, Jennie, Rose și Lisa.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook