8 februarie 2021

Baila Conmigo

Selena Gomez a anunțat lansarea primului său EP în limba spaniolă. Artista a început prin lansarea melodiei „De Una Vez”, în limba spaniolă, iar acum Selena lansează colaborarea cu Rauw Alejandro – „Baila Conmigo”.EP-ul „Revelacion” apare pe 12 martie 2021 și conține doar melodii în spaniolă. Selena a lansat melodia „Baila Conmigo”, în colaborare cu artistul puertorican, Rauw Alejandro, un track produs de către Tainy. Videoclipul este regizat de către brazilianul Fernando Nogari.

„Baila Conmigo” succedă single-ul „De Una Vez”, prima melodie în spaniolă după mai bine de un deceniu. Clipul a fost în mai multe locații, printre care Los Angeles, Miami și un sat de pescari din Brazilia.

Selena declară:

Videoclipul descrie sentimentul de izolare pe care îl trăim cu toții acum și modul în care muzica ne conectează cu adevărat, pe toți, indiferent unde ne aflăm în lume.

Selena a anunțat deja că EP-ul „Revelacion” este disponibil pentru pre-comandă, cu o serie de fotografii noi, inspirate din cultura latino, postate pe conturile sale de social media.

Selena a declarat în cadrul unui interviu cu Apple Music Beats 1:

Am vrut să fac asta de zece ani, să lucrez la un proiect spaniol, pentru că sunt atât de mândră de moștenirea mea și, pur și simplu, am simțit că vreau să se întâmple asta.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook