24 octombrie 2019

Lose You to Love Me

Selena Gomez, una dintre cele mai sensibile artiste ale peisajului muzical actual, revine după o pauză lungă și abia îndurată de către fanii înfocați ai acesteia și lansează piesa „Lose You to Love Me”, care se numără printre cele mai oneste balade ale anului.„Lose You to Love Me” este un material emoționant, ce reușește să închidă simetric firul narativ al unei povești de iubire, început odată cu lansarea piesei „The Heart Wants What It Wants”. Versurile sunt și ele grăitoare în această direcţie: „In two months you replaced us like it was easy” („În două luni ne-ai înlocuit de parcă ar fi fost cel mai ușor lucru”) sau „I needed to lose you to find me/This dance it was killin’ me softly” („Aveam nevoie să te pierd pentru a mă găsi/Acest dans mă omora încet”).

Videoclipul alb-negru, regizat de către Sophie Muller, face și el aluzie la o iubire pierdută, iar conceptul din spatele materialului vizual poate fi văzut drept o continuare a poveștii din „The Heart Want What It Wants”. Clipul piesei „Lose You To Love Me” este unul minimalist, filmat cu un telefon mobil, și, totodată o incursiune sentimentală în tumultul celor mai recente evenimente din viața Selenei. În cadrul acestuia, Gomez jonglează cu o paletă largă de sentimente – furie, tristețe, bucurie și, întru-un final, eliberare.

Selena declară:

Această piesă este inspirată de lucrurile care s-au întâmplat în viața mea după ce am lansat albumul „Revival”. Cred că e important să oferi publicului muzică bună, care să îl facă să rezoneze cu afirmația conform căreia cunoașterea de sine nu poate fi dobândită decât prin cicatricile pe care ți le lasă viața.

De curând, Gomez a postat videoclipuri și poze din timpul unor sesiuni de înregistrare, care au stârnit nerăbdarea fanilor. Cu toate că nu a lansat de ceva vreme piese proprii („Back To You” fiind cea mai recentă), Selena Gomez a colaborat cu cei mai în vogă artiști ai momentului și a contribuit la succesul hit-urilor „Taki Taki” (DJ Snake feat. Ozuna, Cardi B & Selena Gomez) și „I Can’t Get Enough” (benny blanco feat. J Balvin, Tainy, Selena Gomez).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

One thought on "Lose You to Love Me"

  1. Pingback: Look at Her Now

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook