23 februarie 2021

Love to Lose

Considerat una dintre cele mai prolifice voci din muzica pop, cântărețul și compozitorul suedez Sandro Cavazza lansează single-ul intitulat „Love to Lose”, alături de cântăreața și compozitoarea Georgia Ku.În ceea ce privește piesa, Sandro a declarat:

„Love To Lose” este despre cele două perspective ale unei relații. Este ca o conversație deschisă despre urcușurile și coborâșurile unei relații și despre modul în care partenerii se bazează unul pe celălalt uneori, dar totuși luptându-se ca relaţia să funcționeze.

Artiştii surprind turbulența pasiunii în strâmtorarea tensiunii din cuplu prin refrenul: „I didn’t work this hard to get this far then leave it so soon. I didn’t love to lose somebody like you.”

Georgia mărturisește:

„Love to Lose” este prima melodie pe care am scris-o împreună. Am avut o călătorie planificată în Suedia, în mai 2020, dar a trebuit să anulez din cauza pandemiei, așa că am decis să facem o sesiune online. Pentru mine a fost prima dată când l-am întâlnit pe Sandro, dar am avut o chimie excepţională! Atât melodia, cât și versurile au curs fără efort, iar conceptul piesei a fost pe filmul nostru. Ne-a plăcut felul în care vocile noastre sună împreună, așa că am decis să o lansăm ca un duet. Sunt atât de fericit că, în sfârșit, a ieșit!

Piesa vine în intampinarea noului EP semnat Sandro Cavazza, care se lansează în curând.

În ceea ce privește proiectul, Sandro a declarat:

Anul acesta va fi despre noi perspective. Îmi place să scriu și să cânt împreună cu alți artisti, așadar, sunt foarte încântat să fac în acest an totul in duet. Primul single este alături de o compozitoare uimitoare și o dragă prietenă, Georgia Ku, cu piesa noastră „Love To Lose”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook