16 noiembrie 2020

Shades in the Rain

Sandro Cavazza a luat frustrarea anului 2020 și a transformat-o în cea mai fericită și mai jucăușă colecție de cântece pe care le-a creat vreodată, rezultând cel de-al doilea EP al său, din care face parte noul single „Shades in the Rain”.De la plimbări pe străzile din Los Angeles până la scrierea pieselor cu cele mai mari nume din industrie, inclusiv colaborări cu Kygo și regretatul Avicii, cântărețul pop si compozitor, Sandro Cavazza este, cu siguranță, o voce pe care ați mai auzit-o și un nume pe care nu îl veți uita. După lansarea „Sad Child”, „Lean On Me” și „Forever Yours (Avicii Tribute)” la începutul lui 2020, Sandro este entuziasmat să împărtășească acest nou single „Shades In The Rain”.

Noul single face parte din cel de-al doilea EP al său, intitulat „Weird & Talkative”. Toate piesele de pe EP au fost scrise în primăvara lui 2020, într-o perioadă în care lumea a fost răsturnată în doar câteva săptămâni. Pentru Sandro, scrierea acestui EP a fost o modalitate de procesare și adaptare la toate noile modificări, atât personal, cât și creativ, despre care a declarat:

Când a început carantina, a trebuit să îmi întorc toată frustrarea și tristețea. Am decis să scriu cele mai fericite melodii pe care le-aș putea scrie. Aș spune ca este un proces de auto-ajutorare, deoarece scrierea acestor melodii m-a ținut întotdeauna într-o mentalitate pozitivă. Cu aceste melodii am și explorat o latură diferită a compozițiilor mele și sper sincer că aceste melodii vor aduce multă bucurie tuturor.

EP-ul cu patru melodii include „Sad Child”, piesa lansata la începutul verii 2020, ajungând pe locul 18 în Swedish Airplay Chart, precum și melodia lansată recent „Lean On Me”. Cele două piese noi din EP se numesc „Shades In The Rain”, pe care Cavazza însuși o descrie ca „o melodie ridicolă și hilară”, inspirată de vechiul titlu „Singing In The Rain”.

Lista melodiilor de pe EP se încheie cu piesa „Best Is Yet To Come”, care nu a fost lansată anterior.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook