9 ianuarie 2020

Rare

Selena Gomez lansează albumul „Rare”, care conține 13 melodii și pune accent pe o parte din călătoria spre vindecare și maturizare, după cum declară artista.



„Lose You To Love Me”, prima piesă extrasă de pe albumul „Rare”, compusă alături de Julia Michaels, Justin Tranter, Mattias Larsson și Robin Fredriksson, a devenit în 2019 primul no. 1 al Selenei. Deja devenită hit, piesa și a fost inclus în categoria Best Songs of 2019 de critici din toată lumea.

Albumul „Rare” conține 13 piese, printre care piesele lansate „Look At Her Now”, „Lose You To Love Me”, două colaborări (Crowded Room, feat. 6LACK, A Sweeter Place, feat. Kid Cudi) și un track omonim, „Rare”.

Selena Gomez a adunat, până în prezent, 8 melodii care au ajuns în Top 10 în topul Billboard, dintre care două au fost top 5 („Same Old Love”, „Good For You”). Single-ul „Bad Liar” a fost desemnat de către Billboard cea mai bună piesă a anului 2017. În 2019, Selena a colaborat cu Benny Blanco, J Balvin și Tainy pentru „I Can’t Get Enough”, iar în 2018 cu DJ Snake, Ozuna și Cardi B pentru hitul mondial „Taki Taki”. Melodii precum „It Ain’t Me” (feat. Kygo), „Bad Liar”, „Fetish” sau „Wolves” au fost certificate de către RIAA cu discuri de aur sau platină.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook