16 martie 2021

Revelacion

După 3 albume împreună cu The Scenes, „Kiss & Tell” (2009), „A Year Without Rain” (2010) și „When the Sun Goes Down” (2011) și 3 albume solo, „Stars Dance” (2013), „Revival” (2015) și „Rare” (2020), Selena Gomez a lansat primul material în limba spaniolă, mult așteptat de către fanii artistei, EP-ul „Revelacion”.



Noul material conține 7 melodii, printre care și colaborarea Selenei cu DJ Snake pentru „Selfish Love”, melodie abia lansată. De pe EP-ul „Revelacion”, Selena a mai prezentat până în prezent două melodii: „Baila Conmigo” și „De Una Vez”.

„Revelacion” este primul proiect al Selenei cântat în totalitate în limba spaniolă, un vis devenit realitate, deoarece artista mereu și-a dorit să lanseze un material în limba spaniolă. Piesa „De Una Vez” este prima piesă în limba spaniolă ce ajunge pe primul loc în iTunes Song Chart pe plan mondial.

Selena a declarat în cadrul unui interviu Apple Music Beats:

Am vrut să fac asta de zece ani, să lucrez la un proiect spaniol, pentru că sunt atât de mândra de moștenirea mea și, pur și simplu, am simțit că vreau să se întâmple asta.

„Selfish Love” este a doua colaboare a Selenei cu DJ Snake, cei doi lansând în urmă cu aproape trei ani hitul „Taki Taki”.

Selena Gomez este una dintre cele mai importante imagini Disney din ultimii ani, fiind activă în lumea cinematografiei și a muzicii încă din 2002. În plus, este cunoscută pentru colaborarea cu mai multe organizații non-guvernamentale pentru cauze caritabile, în principal UNICEF.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook