25 martie 2021

Shoot for the Stars Aim for the Moon

Albumul „Shoot for the Stars Aim for the Moon”, lansat post-mortem de către Pop Smoke, a doborât recordul lui Eminem pentru cele mai multe săptămâni petrecute pe primul loc în top-ul „Rap Albums” al celor de la Billboard. Albumul a reușit să stea pe prima poziție pentru 20 de săptămâni consecutiv, fiind primul album ce reușește această performanță de când a fost creat top-ul.

„Shoot for the Stars Aim for the Moon” a reușit să vândă echivalentul a peste 40.000 de copii într-o săptămână, asigurându-și astfel o nouă săptămână pe primul loc, detronând recordul albumului „Recovery” al lui Eminem.

Cu toate că topul R&B/Hip-Hop Albums a fost creat în 1965, albumul lui Pop Smoke este unul dintre puținele albume din istorie care reușește această performanță, primul clasat fiind „Please Hammer Don’t Hurt ‘Em” al lui MC Hammer, având 29 de săptămâni pe primul loc. Încă trei albume au reușit să reziste pe primul loc pentru mai mult de 20 de săptămâni: „The Chronic” – Dr. Dre (28 săptămâni), „Doggy Style” – Snoop Doggy Dogg (26 săptămâni) și „Word of Mouf” – Ludacris (21 săptămâni).

Albumul lui Pop Smoke a fost lansat în iulie 2020, la 5 luni după ce la vârsta de 20 de ani a fost ucis în urma unui jaf. După lansarea mai multor mixtape-uri, „Shoot for the Stars Aim for the Moon” este primul album studio al lui Pop Smoke.

Fanii și criticii de muzică au primit cu entuziasm albumul lui Pop Smoke, iar piesele „For The Night”, împreună cu Lil Baby și DaBaby, „The Woo”, împreună cu 50 Cent și Roddy Ricch, și „What You Know Bout Love” au avut un mare succes la radio, ajungând pe locuri fruntașe în topurile radio-urilor din lume.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook