26 august 2021

Brutal

Olivia Rodrigo își continuă anul excepțional prin lansarea videoclipului piesei „Brutal”, de pe noul album „Sour”. Videoclipul este regizat de Petra Collins și este realizat pe iPad folosind Apple Pencil și Procreate App. Lansarea a avut loc în ziua în care piesa a fost certificată cu discul de platină în America.Materialul de debut al Oliviei, „Sour”, a apărut pe 21 mai 2021 și include hit-urile „Drivers License”, „Déjà Vu” și „Good 4 U”. Albumul a debutat pe primul loc în Billboard Hot 200 și este unul dintre cele mai de succes albume aparute în 2021, fiind al 12-lea cel mai ascultat album al unei artiste din istoria Spotify. Proiectul muzical a doborât recordul pentru cele mai multe stream-uri în prima săptămână pentru un album interpretat de o artistă.

În România, „Sour” a petrecut 12 săptămâni în Top 5 Apple Music Albums, fiind în primele două săptămâni de la debut pe primul loc. Pe Spotify Româia toate cele 11 piese au debutat în Spotify Top 100, acestea menținându-se timp de 12 săptămâni în Top 200.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook