26 ianuarie 2021

Drivers Licence

Cântăreață, compozitoare și actriță, Olivia Rodrigo își face debutul în muzică prin lansarea primei melodii originale, „Drivers Licence”.



Olivia a postat un scurt fragment al melodiei, cântând la pian, în vara anului 2020, iar reacțiile pozitive ale fanilor au inspirat-o să înregistreze melodia și să o finalizeze în studio, unde a lucrat alături de Dan Nigro (compozitor și producător care a colaborat cu Lewis Capaldi, Conan Gray, Carly Rae Jepsen).

Cu armoniile sale strălucitoare și percuția cinetică, „Drivers Licence” este o melodie care reușește un echilibru între o emoție puternică, energie și o gingășie specifică.

Videoclipul care însoțește melodia este regizat de către Matthew Dillon Cohen și o aduce în prim plan pe Olivia Rodrigo conducând fără un scop, tânjind după o fostă iubire, un sentiment pe care Rodrigo îl transmite cu exactitate în versurile ei meditative („You said forever, now I drive alone past your street”).

Olivia a declarat:

Când mi-a venit ideea pentru „Drivers Licence” treceam printr-o suferință care m-a confuzat total. Punând toate sentimentele acumulate într-o melodie, a făcut ca totul să pară mai simplu și mai clar, iar la sfârșitul zilei cred că acesta este principalul scop al compoziției.

Olivia Rodrigo face parte din distribuția serialului Disney +, „High School Musical: The Musical: The Series”, pentru care filmează al doilea sezon. Olivia a lansat melodia „All I Want”, ce a făcut parte din coloana sonoră a serialului, și care a primit Discul de Aur și a intrat în topul Billboard Hot 100. Olivia a fost desemnată de către cei de la Variety unul dintre cei mai puternici tineri artiști și a fost inclusă în lista „Power of Young Hollywood List 2020”. Pentru 2021, Olivia Rodrigo pregătește și lansarea EP-ului de debut.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook