26 ianuarie 2021

Drivers Licence

Cântăreață, compozitoare și actriță, Olivia Rodrigo își face debutul în muzică prin lansarea primei melodii originale, „Drivers Licence”.Olivia a postat un scurt fragment al melodiei, cântând la pian, în vara anului 2020, iar reacțiile pozitive ale fanilor au inspirat-o să înregistreze melodia și să o finalizeze în studio, unde a lucrat alături de Dan Nigro (compozitor și producător care a colaborat cu Lewis Capaldi, Conan Gray, Carly Rae Jepsen).

Cu armoniile sale strălucitoare și percuția cinetică, „Drivers Licence” este o melodie care reușește un echilibru între o emoție puternică, energie și o gingășie specifică.

Videoclipul care însoțește melodia este regizat de către Matthew Dillon Cohen și o aduce în prim plan pe Olivia Rodrigo conducând fără un scop, tânjind după o fostă iubire, un sentiment pe care Rodrigo îl transmite cu exactitate în versurile ei meditative („You said forever, now I drive alone past your street”).

Olivia a declarat:

Când mi-a venit ideea pentru „Drivers Licence” treceam printr-o suferință care m-a confuzat total. Punând toate sentimentele acumulate într-o melodie, a făcut ca totul să pară mai simplu și mai clar, iar la sfârșitul zilei cred că acesta este principalul scop al compoziției.

Olivia Rodrigo face parte din distribuția serialului Disney +, „High School Musical: The Musical: The Series”, pentru care filmează al doilea sezon. Olivia a lansat melodia „All I Want”, ce a făcut parte din coloana sonoră a serialului, și care a primit Discul de Aur și a intrat în topul Billboard Hot 100. Olivia a fost desemnată de către cei de la Variety unul dintre cei mai puternici tineri artiști și a fost inclusă în lista „Power of Young Hollywood List 2020”. Pentru 2021, Olivia Rodrigo pregătește și lansarea EP-ului de debut.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook