6 aprilie 2021

Deja Vu

În timp ce single-ul anterior, „Drivers License”, stabileşte numeroase recorduri pe platformele de streaming, unde ocupă primul loc, a primit certificări de aur, platină sau dublă platină pentru vânzări şi este, de cinci săptămâni consecutiv, pe primul loc în topul radio, Olivia Rodrigo surprinde publicul din întreaga lume cu o nouă piesă, „Deja Vu”, şi anunţă că lansează albumul de debut pe 21 mai 2021.



Încărcat de acorduri de pian, note energice de chitară și vocea impresionantă a Oliviei, „Deja Vu” întărește statutul Olivei de cel mai promițător artist al noii generaţii. Compusă de către Olivia toamna trecută, piesa evidențiază talentul ei de a scrie versuri, vocea narativă unică și abilitatea de a ilustra stări emoționale complexe, care de cele mai multe ori nu sunt explorate în muzica pop. Single-ul „Deja Vu” a fost produs și de colaboratorul frecvent și compozitorul Oliviei, Dan Nigro (Conan Gray, Carly Rae Jepsen, Lewis Capaldi).

Olivia Rodrigo mărturisește:

Conceptul de deja vu m-a fascinat întotdeauna și m-am gândit că ar fi interesant să îl folosesc într-o piesă, legat de sentimele complexe ce survin după ce se încheie o relație. Am început să scriu și să înregistrez „Deja Vu” toamna trecută și m-am distrat creând diferitele linii melodice si texturi pe care le puteți auzi de-a lungul piesei.

Videoclipul oficial al piesei „Deja Vu” este regizat de Allie Avital și are pe Talia Ryder co-star si a fost filmat pe o plajă din Malibu.

Pe 8 ianuarie 2021, Rodrigo a lansat single-ul ei monumental şi plin de recorduri, „Drivers License”, care a debutat pe locul 1 în Billboard Hot 100. Piesa a fost certificată de către RIAA cu platină și este primul cântec din 2021 care este certificat de RIAA cu aur, platină și dublă-platină.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook