7 septembrie 2021

Passion

Duo-ul Twocolors, care a cucerit lumea cu single-urile „Lovefool” și „Bloodstream” a dezvăluit noua lor piesă, „Passion”, ce se lansează în septembrie. Sound-ul dance se îmbină melodios cu ritmurile house-retro specifice trupei, iar vocea feminină dă un aer pop-futurist întregii melodii.Single-ul anterior, „Bloodstream”, a strâns până în prezent peste 43 de milioane de stream-uri pe platformele de streaming, iar producătorul belgian Lost Frequencies i-a creat un remix ce s-a bucurat de un real succes pe scena dance din această vară 2021.

Single-ul „Lovefool”, primul release al trupei, este o adaptare a piesei cu același nume lansat de trupa The Cardigans și a ajuns până pe locul 4 în Shazam Discovery, Marea Britanie și pe poziția 21 în top-ul Shazam Global. Succesul i-a adus certificare cu discul de aur în Canada, Franța, Italia și Polonia, platină în Finlanda, dublă-platină în Austria și Elveția și triplă-platină în Rusia.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook