7 septembrie 2021

Passion

Duo-ul Twocolors, care a cucerit lumea cu single-urile „Lovefool” și „Bloodstream” a dezvăluit noua lor piesă, „Passion”, ce se lansează în septembrie. Sound-ul dance se îmbină melodios cu ritmurile house-retro specifice trupei, iar vocea feminină dă un aer pop-futurist întregii melodii.Single-ul anterior, „Bloodstream”, a strâns până în prezent peste 43 de milioane de stream-uri pe platformele de streaming, iar producătorul belgian Lost Frequencies i-a creat un remix ce s-a bucurat de un real succes pe scena dance din această vară 2021.

Single-ul „Lovefool”, primul release al trupei, este o adaptare a piesei cu același nume lansat de trupa The Cardigans și a ajuns până pe locul 4 în Shazam Discovery, Marea Britanie și pe poziția 21 în top-ul Shazam Global. Succesul i-a adus certificare cu discul de aur în Canada, Franța, Italia și Polonia, platină în Finlanda, dublă-platină în Austria și Elveția și triplă-platină în Rusia.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook