10 ianuarie 2022

Feel It 2

Duo-ul german, Twocolors, care a cucerit topurile muzicale încă de la debut cu single-ul „Lovefool”, și care și-a continuat drumul spre succes cu hituri precum „Passion” sau „Bloodstream”, a revenit cu un track dance care urmează rețeta anterioarelor piese, „Feel It 2”.Track-ul vine în urmă single-urilor „Passion” și „Bloodstream”, piese care au adunat peste 34 de milioane de stream-uri combinate pe Spotify, cea din urmă fiind remixată și de DJ-ul și producătorul belgian Lost Frequencies.

Pe 12 noiembrie 2021 duo-ul a lansat „TC/TC Edition 001 EP”, prima înregistrare care a explorat latura mai întunecată a membrilor din Twocolors, reliefând o tematică mai aprofundată și „periculoasă”, fiind un omagiu adus Berlinului, orașul în care artiștii își au rădăcinile.

Anterior acestui material discografic, Twocolors a lansat „Lovefool”, hit-ul internațional care a ajuns pe locul #4 în UK Shazam Discovery și pe poziția #21 în topul Global Shazam Chart.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook