10 ianuarie 2022

Feel It 2

Duo-ul german, Twocolors, care a cucerit topurile muzicale încă de la debut cu single-ul „Lovefool”, și care și-a continuat drumul spre succes cu hituri precum „Passion” sau „Bloodstream”, a revenit cu un track dance care urmează rețeta anterioarelor piese, „Feel It 2”.Track-ul vine în urmă single-urilor „Passion” și „Bloodstream”, piese care au adunat peste 34 de milioane de stream-uri combinate pe Spotify, cea din urmă fiind remixată și de DJ-ul și producătorul belgian Lost Frequencies.

Pe 12 noiembrie 2021 duo-ul a lansat „TC/TC Edition 001 EP”, prima înregistrare care a explorat latura mai întunecată a membrilor din Twocolors, reliefând o tematică mai aprofundată și „periculoasă”, fiind un omagiu adus Berlinului, orașul în care artiștii își au rădăcinile.

Anterior acestui material discografic, Twocolors a lansat „Lovefool”, hit-ul internațional care a ajuns pe locul #4 în UK Shazam Discovery și pe poziția #21 în topul Global Shazam Chart.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook