30 august 2021

Like That

În timp ce melodia „Your Love (9PM)” ocupă primele locuri în topurile muzicale din lume, ATB a lansat single-ul „Like That”, în colaborare cu Ben Samama.



„Like That” este un track de dans, plin de emoții, care juxtapune riffuri de chitară idilice cu o linie de bas catchy, care susține vocea lui Samama. Piesa apare după „Your Love (9PM)”, colaborarea recentă a lui ATB cu DJ-ul german Topic și artistul suedez A7S, track care a fost remixat de către Tiësto.

Single-ul „9pm (Till I Come)” l-a propulsat pe ATB, DJ-ul și producătorul german, în topul clasamentului single-urilor din Marea Britanie, în 1998, devenind prima piesă dance care a ajuns pe locul 1 în Marea Britanie. Fără să se oprească acolo, single-ul de debut al ATB a atins, de asemenea, primele poziții în clasamentele din întreaga lume, inclusiv în Billboard Charts din SUA și a deschis ușa muzicii dance la radio-urile comerciale.

Spiritul său creativ a continuat să înflorească cu un șir impresionant de hit-uri precum „Don’t Stop”, „Ecstasy”, „Let U Go”, „What About Us”, „MoveOn” și „When It Ends It Starts Again”.

Ben Samama a lucrat anterior cu o serie de talente, precum Maggie Lindeman, Black Bear, R3HAB, HRVY, Gallant, Monsta X, Illenium, DVBBS și Brando, printre alţii.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook