16 mai 2022

Trenulețul

Trupa Zdob și Zdub și Frații Advahov au cucerit publicul din Europa și topurile mondiale cu melodia „Trenulețul„, cea mai virală melodie care a participat la Eurovision Song Contest 2022.



Zdob și Zdub cucerește și topurile internaționale, fiind melodia cel mai sus clasată în topul Spotify 50 Global dintre toate țările participante (ocupă poziția a 6-a). Piesa „Trenulețul” ocupă primele locuri în topurile Spotify Viral din 26 țări, fiind pe primul loc în Italia, Olanda, Suedia, Belgia, pe 2 în Norvegia, Lituania, pe locul 3 în Danemarca, Cehia, Letonia, dar și în top 10 în țări precum Marea Britanie, Spania, Elveția, Austria, Irlanda, Finlanda, Portugalia, Ucraina, Estonia, Islanda etc. În România, piesa ocupă locul 30 în topul Spotify.

Pe Apple Music, piesa „Trenulețul” ocupă poziții fruntașe în țări precum Moldova, România, Islanda și multe altele și este, de asemenea, cea mai descărcată melodie din Germania, Italia, Elveția, Suedia, Belgia, Thailanda, Emiratele Arabe Unite, Hong Kong, Irlanda, Finlanda, Moldova și multe altele.

Zdob și Zdub și Frații Advahov au primit și unul dintre cele mai mari punctuaje din partea publicului care a votat din cele 40 de țări, un total de 253 puncte, după Ucraina, țară care a câștigat ediția din 2022.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook