15 iulie 2020

Breaking Me

DJ-ul și producătorul german Topic a dat lovitura cu super hit-ul “Breaking Me”, alături de A7S. În top 10 radio și TV în România, „Breaking Me” are toate premisele pentru a deveni piesa verii 2020, în Romania, și nu numai. „Breaking Me” vorbește despre dependența dintr-o relație de cuplu, iar Topic spune că stilul lui muzical este „muzică melancolică de dans”.După ce a intrat în topurile din întreaga lume și a urcat vertiginos, piesa „Breakig Me” este, în acest moment, cea mai căutată piesă, conform Shazam, din întreaga lume. DJ-ul ocupă prima poziție în Global Chart, acesta fiind urmat în clasament de artișsti precum The Weeknd sau SAINt JHN.

În România, piesa „Breaking Me” ocupă prima poziție în topul radio & TV și este în topurile platformelor de streaming.

Artistul și-a început cariera de DJ fiind inspirat de grei ai domeniunului, ca Avicii sau Swedish House Mafia, fiind îndemnat și de fostul său profesor de muzică.

Pe perioada pandemiei, Topic a petrecut mult timp în studio, a compus și a produs piese, așadar în perioada următoare ne putem aștepta la un nou hit din partea sa.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook