26 aprilie 2022

Solo Para Ti

Alvaro Soler scrie cântece de dragoste unice, dulci-amare, care luminează chiar și un ultim rămas bun cu o privire plină de speranță. Acum intră pe un nou teritoriu muzical lansând noul său single „Solo Para Ti’, o fuziune a semnăturii lui Alvaro, pop profund simțit și pasionat cu EDM aerisit și casual, marca Topic.Alvaro Soler a declarat:

Cântecul este despre perioada de după o despărțire – când totul doare, dar în același timp știi că e mai bine așa. Nu există altă soluție pentru această dilemă între cap și inimă decât să te lupți. Este o verificare a realității. Asta ne leagă pe toți pentru că aproape toată lumea a experimentat-o.

Nominalizat la BRIT și Billboard Awards 2022 și premiat cu trofeul Los40, Topic are show-uri pe cele mai mari scene din întreaga lume. Hitul său din 2019, „Breaking Me”, care a adunat peste 1,9 miliarde de streamuri combinate, a fost pe locul 1 în topurile dance din SUA și a obținut numeroase certificari cu Discul de aur, platină și diamant în 28 de țări.

Topic a declarat:

Îl urmăream de multă vreme pe Alvaro când a venit ideea de a face o piesă împreună. Întotdeauna am fost interesat să combin melodiile în limba spaniolă cu elemente de dans, așa că ne-am întâlnit într-un studio de înregistrări din Berlin. Prima versiune a piesei a fost creată în doar două zile în timpul sesiunilor intensive de echipă.

Alvaro Soler descrie cooperarea ca fiind deosebit de organică:

Îl cunosc pe Topic de multă vreme și am fost extrem de bucuros să-i văd progresul și succesul la nivel mondial. Pentru mine este unul dintre cei mai minunati DJ din ultimii ani și că fac o piesă cu el a fost o experiență atât de tare. Sunt super mulțumit de rezultat și foarte mândru de cântec – bineînțeles că intru într-o lume nouă cu „Solo Para Ti” pentru că nu aveam nimic de-a face cu EDM înainte, dar caut nerăbdător să surprind oamenii cu ea.

Videoclipul care însoțește, îi surprinde pe cei doi artiști carismatici dintr-un unghi complet neașteptat.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook