26 aprilie 2022

Solo Para Ti

Alvaro Soler scrie cântece de dragoste unice, dulci-amare, care luminează chiar și un ultim rămas bun cu o privire plină de speranță. Acum intră pe un nou teritoriu muzical lansând noul său single „Solo Para Ti’, o fuziune a semnăturii lui Alvaro, pop profund simțit și pasionat cu EDM aerisit și casual, marca Topic.



Alvaro Soler a declarat:

Cântecul este despre perioada de după o despărțire – când totul doare, dar în același timp știi că e mai bine așa. Nu există altă soluție pentru această dilemă între cap și inimă decât să te lupți. Este o verificare a realității. Asta ne leagă pe toți pentru că aproape toată lumea a experimentat-o.

Nominalizat la BRIT și Billboard Awards 2022 și premiat cu trofeul Los40, Topic are show-uri pe cele mai mari scene din întreaga lume. Hitul său din 2019, „Breaking Me”, care a adunat peste 1,9 miliarde de streamuri combinate, a fost pe locul 1 în topurile dance din SUA și a obținut numeroase certificari cu Discul de aur, platină și diamant în 28 de țări.

Topic a declarat:

Îl urmăream de multă vreme pe Alvaro când a venit ideea de a face o piesă împreună. Întotdeauna am fost interesat să combin melodiile în limba spaniolă cu elemente de dans, așa că ne-am întâlnit într-un studio de înregistrări din Berlin. Prima versiune a piesei a fost creată în doar două zile în timpul sesiunilor intensive de echipă.

Alvaro Soler descrie cooperarea ca fiind deosebit de organică:

Îl cunosc pe Topic de multă vreme și am fost extrem de bucuros să-i văd progresul și succesul la nivel mondial. Pentru mine este unul dintre cei mai minunati DJ din ultimii ani și că fac o piesă cu el a fost o experiență atât de tare. Sunt super mulțumit de rezultat și foarte mândru de cântec – bineînțeles că intru într-o lume nouă cu „Solo Para Ti” pentru că nu aveam nimic de-a face cu EDM înainte, dar caut nerăbdător să surprind oamenii cu ea.

Videoclipul care însoțește, îi surprinde pe cei doi artiști carismatici dintr-un unghi complet neașteptat.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook