13 iulie 2021

Mañana

Alvaro Soler lansează piesa „Mañana”, în colaborare cu Cali Y El Dandee.



Alvaro declară:

A existat o atenție deosebită pentru detalii în „Mañana”, am lucrat intens și am încercat diferite forme ale piesei în studio. Mă bucur de colaborarea cu Cali Y El Dandee și sunt nerabdător că toată lumea să asculte melodia pe platformele de streaming, dar și live în concerte, în curând.

Cali Y El Dandee, duo-ul latin columbian, cunoscut pentru amestecul lor unic de pop urban și reggaeton, a adunat o mulțime de hituri de platină și aur, pentru melodii ca „Por Fin Te Encontré” sau „Yo Te Esperaré”, în timp ce Mauricio Rengifo alias Dandee a colaborat ca producător pe hitul „Despacito”, a lui Luis Fonsi.

Doza dublă de expertiză latină, combinată cu sensibilitățile pop spaniole, face din „Mañana” un cocktail muzical interesant.

Alvaro Soler a adăugat:

Mi-am dorit foarte mult această caracteristică pentru melodie, pentru că pentru mine s-a creat un cerc complet. Cali Y El Dandee sunt compozitori și producători incredibili a căror muzică o ascult de mult timp. Există ceva special la „Mañana”, uneori simți o magie specială în cântece și acesta este cazul aici.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook