13 iulie 2021

Mañana

Alvaro Soler lansează piesa „Mañana”, în colaborare cu Cali Y El Dandee.Alvaro declară:

A existat o atenție deosebită pentru detalii în „Mañana”, am lucrat intens și am încercat diferite forme ale piesei în studio. Mă bucur de colaborarea cu Cali Y El Dandee și sunt nerabdător că toată lumea să asculte melodia pe platformele de streaming, dar și live în concerte, în curând.

Cali Y El Dandee, duo-ul latin columbian, cunoscut pentru amestecul lor unic de pop urban și reggaeton, a adunat o mulțime de hituri de platină și aur, pentru melodii ca „Por Fin Te Encontré” sau „Yo Te Esperaré”, în timp ce Mauricio Rengifo alias Dandee a colaborat ca producător pe hitul „Despacito”, a lui Luis Fonsi.

Doza dublă de expertiză latină, combinată cu sensibilitățile pop spaniole, face din „Mañana” un cocktail muzical interesant.

Alvaro Soler a adăugat:

Mi-am dorit foarte mult această caracteristică pentru melodie, pentru că pentru mine s-a creat un cerc complet. Cali Y El Dandee sunt compozitori și producători incredibili a căror muzică o ascult de mult timp. Există ceva special la „Mañana”, uneori simți o magie specială în cântece și acesta este cazul aici.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook