28 ianuarie 2019

Loca

Un număr record de ascultări, hit-uri ce au atins primele poziții în clasmentele internaționale și lansarea unui album de succes, „Mar de Colores” – deja nu mai e niciun secret că, în anul 2018, Alvaro Soler a creat furori în peisajul muzical european. Iată că în 2019 vrea să-şi încânte din nou publicul, de această dată cu videoclipul „Loca”.



Alvaro Soler își extinde muzica pe mai multe paliere și cuprinde mai multe genuri (pop, folk, hip-hop). În cariera sa, artistul a dat dovada că este un compozitor și un interpret șarmant, un adevărat povestitor, complet detașat de clișeele actuale. Acest lucru este vizibil în noul său single, „Loca”, în care se conturează profilul unei iubiri nebune, ce are drept fundal ritmuri misterioase de etno-urban, acompaniate de trompete și elemente de muzică electronică.

Materialul video ce însoțește „Loca” a fost filmat în Tokyo, dorind a evoca momentele pe care Alvaro Soler le-a trăit acolo, în mijlocul uneia dintre cele mai vii metropole din lume. Dupa ce și-a petrecut copilăria în Barcelona, artistul s-a mutat, la vârsta de doar 10 ani, în Tokyo. Ceea ce putea să se transforme cu repeziciune într-un șoc cultural, s-a conturat, în cele din urmă, în cea mai prolifică sursă de inspirație. 

Alvaro Soler declară:

Cu toate că soarele, marea și stilul spaniol de viață sunt casa mea, adolescența petrecută în Japonia mi-a oferit noi abilități, puterea de a delibera, candoare, persistență și respect. Încă mai am o groază de prieteni din vremea aceea. Am crescut vorbind fluent șase limbi străine și am învățat de mic că succesul trebuie meritat. Vreau să îmi fac lumea accesibilă oamenilor și nu doar prin punerea la punct a unui profil de Instagram. Doresc să îmi arăt toate fetele și să demonstrez că nimeni nu e perfect.

„Mar de Colores” (septembrie 2018) este cel de-al doilea album lansat de Alvaro Soler, un material care, pe lângă vibrații pozitive și cântece molipsitoare, își încântă ascultătorii cu senzația unei nebunii controlate, cu nuanțe vii si cu un sentiment de eliberare profundă.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook