23 martie 2020

Amarillo

J Balvin lansează albumul cu numarul patru din cariera sa, „Colores”, și prezintă în același timp videoclipul piesei „Amarillo” („Galben”).Albumul prin care Balvin revine la stilul reggaeton care l-a consacrat, „Colores”, este lansat la doi ani distanță de „Vibras”, material discografic prezentat de J Balvin în 2018.

Totodată, materialul este lansat cu câteva zile înainte ca J Balvin să devină artistul latin din urban cu cele mai multe single-uri no. 1 în topul latin.

Imaginea și direcția creativă a albumului „Colores” au fost realizate de către Takashi Murakami, care a creat 10 personaje în forme de flori, pentru fiecare cântec și culoare de pe album.

În același timp, lansarea albumului „Colores” corespunde cu a doua colaborare a lui J Balvin cu brandul „Guess”. Inspirată de album, dar și de orașul său natal, Medellin, colecția lansată împreună cu Guess este dedicată atât bărbaților, cât și femeilor sau copiilor.

Materialul „Colores” îi consolidează poziția de rege al muzicii reggaeton lui J Balvin.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook