13 aprilie 2021

Otra Noche Sin Ti

J Balvin lansează o nouă melodie, „Otra Noche Sin Ti”, o colaborare cu superstarul Khalid. Piesa „Otra Noche Sin Ti” vine însoțită de un videoclip regizat de Colin Tilley, un apel hipnotic către o fostă iubire.Produsă de către Lexus și compozitorul Keityn („Tusa” și „Chica Ideal”), „Otra Noche Sin Ti” este a treia piesă de pe următorul album al lui J Balvin după single-urile lansate anterior „Tu Veneno” și „Ma G”, despre care Billboard a spus că „marchează o revenire la rădăcinile rap ale lui Balvin”.

„Otra Noche Sin Ti” sosește și după „Tu Veneno”, care a debutat pe locul 1 în clasamentele Latin Airplay și după colaborarea cu Karol G, „Location”. Aceste melodii marchează a 28-a și a 29-a melodie a lui J Balvin care ajung pe locul 1, iar J Balvin scrie istoria Billboard, pe măsură ce devine artistul urban latin cu cele mai multe melodii #1 din top.

J Balvin este unul dintre cei mai ascultati artiști din lume.

Influența lui Balvin depășeste granițele culturale – a fost numit unul dintre cei 100 de oameni cei mai influenți din 2020, este singurul artist latin cu o colaborare cu Jordan (care s-a epuizat într-un minut), premiat în Recordul Guinness ca artist cu cele mai multe nominalizări la singura gală Grammy Latin și premiat în istoria sa de 21 de ani.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook