3 decembrie 2021

Instinto

Yendry face echipă cu J. Balvin pentru piesa „Instinto”. Melodia a fost produsă de Lexus & Keityn, care a mai lucrat cu Karol G, Sebastian Yatra și J. Balvin.



„Instinto” este debutul reggaeton a lui Yendry. Aceasta este o cântăreață cu origini italiene și columbiene. Noua piesă confirmă talentul acesteia prin modul în care trece de barierele genurilor muzicale, dar și a limbii.

Yendry a declarat despre mesajul piesei:

Melodia este despre un bărbat și o femeie, care tânjesc după o iubire adevărată, aceștia își urmează instinctele, fiind atrași unul față de celălalt atât emoțional, cât și fizic. Dar, în final, aceștia nu acționează conform sentimentelor și se despart.

Videoclipul a fost realizat de José Emilio Sagaró, care a mai lucrat cu Karol G, Anuel și Romeo Santos, și a fost filmat în New York City.

În septembrie, Yendry și-a făcut debutul la un festival din Statele Unite ale Americii, concertând la Austin City Limits. În octombrie, aceasta a cântat împreună cu Mary J. Blige și Jazmine Sullivan la Apollo Theatre în Harlem, New York. Artista concertează și la Corona Capital Music Festival în Mexic, dar și la festivalul Isle of Light în Republica Dominicană în martie 2022.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook