23 iulie 2021

In Da Getto

J. Balvin a lansat împreună cu Skrillex piesa „In Da Getto”. Melodia a fost lansată și cu videoclipul oficial, regizat de Alfred Marroquin, proiect care îi prezintă pe cei doi artiști la diferite petreceri, simțindu-se bine, stare pe care noua piesă o exprimă. Star-ul Tik Tok, Khaby Lame, apare în videoclip alături de Mufasa, unul dintre cei mai cunoscuți dansatori de pe platformă.Piesa „In Da Getto” este produsă de Skrillex și Tainy, fiind o piesă de vară, perfectă pentru orice petrecere. Melodia conține elemente din hit-ul anilor ’90 „In De Ghetto” a lui David Morales împreună cu The Bad Yard Club, Crystal Waters și Delta.

Piesa lui Balvin continuă seria de hit-uri. În 2021, acesta a lansat mai multe piese, printre care „Qué Más Pues?” împreună cu Maria Becerra; „Otro Fili” cu Jay Wheeler și a apărut și pe remix-ul „Poblado” a lui Crissin, Totoy El Frio, Natan Y Shander, împreună cu Karol G și Nicky Jam.

Totodată, J. Balvin pregătește și alte surprize fanilor. Acesta colaborează cu Hasbro pentru lansarea unei figurine J. Balvintron și cu Kokies pentru alte două figurine.

NEON Punta Cana este un spectacol în mai multe locații și cluburi, ce are loc în Republica Dominicană, fiind o extensie a seriei NEON. Balvin susține trei concerte cu casa închisă, în septembrie 2021, în Las Vegas. În aceeași lună, acesta mai concertează și la Governor’s Ball în New York City.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook