13 mai 2021

Cutthroat

Regizat de Matt Eastin și avându-l la bord și pe actorul Adrian Martinez, videoclipul piesei „Cutthroat” interpretat de Imagine Dragons o surprinde pe actrița Olivia Munn la DMV. Aflându-se într-o stare de agitație, în continuă creștere, videoclipul este o paralelă vizuală a construcției sonore tunătoare și frenetice a piesei.



Piesa „Cutthroat” a fost lansata pe 12 martie 2021 și este un imn propulsiv, orientat spre punk, despre uciderea criticilor din interiorul tău, vocalistul Dan Reynolds a numit piesa „un exorcism al autocompătimirii”. Trupa a înregistrat piesa împreună cu producătorul Rick Rubin la studioul său Shangri-La din Malibu.

Anterior, Eastin a regizat videoclipul muzical al trupei pentru piesa „Follow You”, în care au jucat actorii din „It’s Always Sunny in Philadelphia” și cuplul din viața reală, Rob McElhenney și Kaitlin Olson, și a inclus întorsături de situație fantastice, romantism și… niște cufere goale. Videoclipul a fost considerat drept „hilar” de publicația Rolling Stone și lăudat în continuare de MTV News ca „fără încetare, dar prezintă și trupa făcând ceea ce face mai bine în vârful jocului”.

„Follow You” a fost lansat simultan cu „Cutthroat” și a ajuns recent pe locul 1, atât în topul Alternative Radio, cât și în topul Alternative Airplay al Billboard-ului, ca urmare a impactului său consecvent ca melodia cea mai adăugată, săptămânal, de la lansare. A marcat cea mai rapidă ascensiune a trupei în partea de sus a topului Billboard, depășind ascensiunea de șapte săptămâni pentru „Natural” în 2018 și ascensiunea de opt săptămâni pentru „Believer” în 2017.

„Follow You” și „Cutthroat” marchează primele melodii noi, lansate de Imagine Dragons, de la albumul lor, „Origins”, din 2018.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook