30 iulie 2019

Birds

Imagine Dragons își emoționează până la lacrimi fanii și lansează un material video copleșitor pentru piesa „Birds”, a cărui narațiune nu ar putea fi întâmpinată cu indiferență. „Birds” este o baladă pop-rock emoționantă, a cărei sensibilitate este susținută de combinația reușită dintre linia melodică molipsitoare și vocea hipnotică a lui Dan Reynolds.Lansarea videoclipului animat al piesei „Birds” succedă lansarea piesei „Heart Upon My Sleeve”, colaborarea emoționantă dintre Imagine Dragons și Avicii, integrată pe albumul „TIM”.

„Birds” este un cântec care utilizează zborul păsării, drept metaforă, pentru a spune povestea unui aparent sfârșit. Piesa și videoclipul animat ce o însoțește ne vorbesc despre istoria unei legături familiale indestructibile, developate treptat, prin alăturarea unor elemente clasice precum apusul și răsăritul soarelui, cronologia firească a anotimpurilor, scurgerea timpului și trăirea vieții prin filtrul unui vis permanent.

Piesa „Birds” este integrată pe varianta deluxe a albumului „Origins”, lansat în luna noiembrie a anului 2018.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook