21 martie 2022

Bones

Imagine Dragons a lansat piesa „Bones”. O examinare spirituală a vieții și a morții, cântecul explodează cu un refren molipsitor care celebrează scânteia intangibilă care ne aprinde ființele.



Dan Reynolds, solistul Imagine Dragons, spune:

„Bones” este o reflecție a obsesiei mele constante pentru finalitatea și fragilitatea vieții. Sunt mereu în căutarea unor dovezi care să mă convingă că urmează mai multe – că viața este cu adevărat eternă într-un anumit sens. Nu am găsit asta până acum, dar încerc măcar să visez la cum ar simți moartea cuceritoare într-un cântec.

Piesa a fost produsă de duo-ul suedez Mattman & Robin (Nick Jonas, Celeste), care a lucrat și la melodia „Enemy”, dar și la două piese de pe noul album al Imagine Dragons, „Mercury – Act 1”. Single-ul „Bones” a fost mixat de Șerban Ghenea, de 14 ori câștigător al Grammy.

Imagine Dragons a făcut echipă cu producătorul Rick Rubin pentru „Mercury – Act 1”, material care a debutat în top 10 al Billboard 200 și pe locul 2 în topurile Billboard’s Top Alternative Albums și Top Rock Albums.

„Mercury – Act 1” marchează primul proiect al trupei de la albumul „Origins” din 2018 și include single-urile „Wrecked”, „Cutthroat” și „Follow You”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook