21 martie 2022

Bones

Imagine Dragons a lansat piesa „Bones”. O examinare spirituală a vieții și a morții, cântecul explodează cu un refren molipsitor care celebrează scânteia intangibilă care ne aprinde ființele.Dan Reynolds, solistul Imagine Dragons, spune:

„Bones” este o reflecție a obsesiei mele constante pentru finalitatea și fragilitatea vieții. Sunt mereu în căutarea unor dovezi care să mă convingă că urmează mai multe – că viața este cu adevărat eternă într-un anumit sens. Nu am găsit asta până acum, dar încerc măcar să visez la cum ar simți moartea cuceritoare într-un cântec.

Piesa a fost produsă de duo-ul suedez Mattman & Robin (Nick Jonas, Celeste), care a lucrat și la melodia „Enemy”, dar și la două piese de pe noul album al Imagine Dragons, „Mercury – Act 1”. Single-ul „Bones” a fost mixat de Șerban Ghenea, de 14 ori câștigător al Grammy.

Imagine Dragons a făcut echipă cu producătorul Rick Rubin pentru „Mercury – Act 1”, material care a debutat în top 10 al Billboard 200 și pe locul 2 în topurile Billboard’s Top Alternative Albums și Top Rock Albums.

„Mercury – Act 1” marchează primul proiect al trupei de la albumul „Origins” din 2018 și include single-urile „Wrecked”, „Cutthroat” și „Follow You”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook