8 iulie 2021

Wrecked

Imagine Dragons, trupa premiată cu multiple Discuri de platină, dar şi trofee Grammy, dezvăluie noul lor single „Wrecked”. În plus, formația a anunțat sosirea viitorului lor album de studio, „Mercury-Act 1”, care apare pe 3 septembrie 2021.Imagine Dragons a făcut echipă cu producătorul Rick Rubin pentru a crea „Mercury-Act 1”, un album sincer care abandonează versurile încărcate metaforic și, în schimb, îmbrățișează extremitățile emoționale, fără a reține nimic. Titlul se inspiră din cuvântul „mercurial”.

Single-ul „Wrecked” a fost scris de vocalistul Dan Reynolds, Wayne Sermon, Ben McKee și Daniel Platzman și a fost produs de Imagine Dragons.
Reynolds a început să scrie melodia la scurt timp după ce și-a pierdut cumnata, Alisha Durtschi Reynolds, în bătălia sa contra cancerului.

Reynolds spune:

Era cea mai strălucitoare lumină. Un far de bucurie și putere pentru toți cei pe care i-a cunoscut. Trecerea ei bruscă m-a zguduit în moduri pe care încă nu sunt în stare să le exprim. Am fost cu ea și cu fratele meu când a decedat și a fost prima dată în viața mea când asistam la moarte în acest fel. Mi-a sigilat în minte fragilitatea vieții și finalitatea tuturor. L-am urmărit pe fratele meu înfruntând ceva ce nimeni nu ar trebui să facă. Dar am văzut și credința lui aducându-i speranță într-un viitor alături de ea. Nu pot decât să sper la fel.

Această melodie a fost modul meu de a face față tuturor, întrucât muzica a fost întotdeauna refugiul meu. Nemaifiind un bărbat cu credință fierbinte, pot doar să sper că ea aude melodia undeva, într-un loc unde este vindecată și nu mai are dureri. Acest cântec este dorința mea pentru o eternitate cu cei pe care îi iubesc.

Intimitatea emoțională a piesei „Wrecked” oferă o privire asupra a ceea ce fanii se pot aștepta de la „Mercury-Act 1”, primul material discografic al trupei de când a lansat albumul „Origins”, în 2018.

Publicația Billboard venera faptul că recentele lansări, „Follow You” și „Cutthroat”, au marcat întoarcerea trupei „cu ambiție crescândă”. Single-ul „Follow You”, lansat pe 12 martie 2021, a ajuns pe locul 1 atât în ​​topul Alternative Radio al Mediabase, cât și în clasamentul Alternative Airplay al Billboard. A marcat cea mai rapidă ascensiune a trupei în partea de sus a topului Billboard, depășind ascensiunea de șapte săptămâni pentru „Natural”, în 2018, și ascensiunea de opt săptămâni pentru „Believer”, în 2017. Videoclipul single-ului, cu Rob McElhenney și Kaitlin Olsonof din „It’s Always Sunny In Philadelphia”, a oferit fanilor o piesă vizuală care a atras atenția presei.

Piesa „Cutthroat” a fost lansată în același timp cu „Follow You”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook