8 iulie 2021

Wrecked

Imagine Dragons, trupa premiată cu multiple Discuri de platină, dar şi trofee Grammy, dezvăluie noul lor single „Wrecked”. În plus, formația a anunțat sosirea viitorului lor album de studio, „Mercury-Act 1”, care apare pe 3 septembrie 2021.Imagine Dragons a făcut echipă cu producătorul Rick Rubin pentru a crea „Mercury-Act 1”, un album sincer care abandonează versurile încărcate metaforic și, în schimb, îmbrățișează extremitățile emoționale, fără a reține nimic. Titlul se inspiră din cuvântul „mercurial”.

Single-ul „Wrecked” a fost scris de vocalistul Dan Reynolds, Wayne Sermon, Ben McKee și Daniel Platzman și a fost produs de Imagine Dragons.
Reynolds a început să scrie melodia la scurt timp după ce și-a pierdut cumnata, Alisha Durtschi Reynolds, în bătălia sa contra cancerului.

Reynolds spune:

Era cea mai strălucitoare lumină. Un far de bucurie și putere pentru toți cei pe care i-a cunoscut. Trecerea ei bruscă m-a zguduit în moduri pe care încă nu sunt în stare să le exprim. Am fost cu ea și cu fratele meu când a decedat și a fost prima dată în viața mea când asistam la moarte în acest fel. Mi-a sigilat în minte fragilitatea vieții și finalitatea tuturor. L-am urmărit pe fratele meu înfruntând ceva ce nimeni nu ar trebui să facă. Dar am văzut și credința lui aducându-i speranță într-un viitor alături de ea. Nu pot decât să sper la fel.

Această melodie a fost modul meu de a face față tuturor, întrucât muzica a fost întotdeauna refugiul meu. Nemaifiind un bărbat cu credință fierbinte, pot doar să sper că ea aude melodia undeva, într-un loc unde este vindecată și nu mai are dureri. Acest cântec este dorința mea pentru o eternitate cu cei pe care îi iubesc.

Intimitatea emoțională a piesei „Wrecked” oferă o privire asupra a ceea ce fanii se pot aștepta de la „Mercury-Act 1”, primul material discografic al trupei de când a lansat albumul „Origins”, în 2018.

Publicația Billboard venera faptul că recentele lansări, „Follow You” și „Cutthroat”, au marcat întoarcerea trupei „cu ambiție crescândă”. Single-ul „Follow You”, lansat pe 12 martie 2021, a ajuns pe locul 1 atât în ​​topul Alternative Radio al Mediabase, cât și în clasamentul Alternative Airplay al Billboard. A marcat cea mai rapidă ascensiune a trupei în partea de sus a topului Billboard, depășind ascensiunea de șapte săptămâni pentru „Natural”, în 2018, și ascensiunea de opt săptămâni pentru „Believer”, în 2017. Videoclipul single-ului, cu Rob McElhenney și Kaitlin Olsonof din „It’s Always Sunny In Philadelphia”, a oferit fanilor o piesă vizuală care a atras atenția presei.

Piesa „Cutthroat” a fost lansată în același timp cu „Follow You”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook